Om oss

Om oss – Personerna bakom Mighty Event.

Mighty Event är en fullservicebyrå & helhetslösning inom Event, Marknadsföring & Projektledning. I grund och botten arbetar vi med upplevelser i alla former, att samla människor & skapa minnen.

Företaget har varit verksamt sedan 2016 med Kalmar som hemstad och utgångspunkt men arbetar över hela landet. Enklast får ni tag i oss via mail, telefon eller spontanbesök på vårat flytande kontor i Kalmar Gästhamn.

Titta gärna förbi på en kaffe eller hör av er, oavsett vad ni kan tänkas behöva hjälp med!

 

Jimmy Strand

Flyttade från Eskilstuna till Kalmar 2012 för studier vid Linnéuniversitetet. Det har alltid funnits en förkärlek till att arbeta med människor vilket ledde till att vidareutbildning inom evenemang & turism. Efter studier & praktik inom området började resan på riktigt med företagandet inom sagd genre.

Favoritevent? The Real Halloween, hatkärleken till arbetet & eventet som blivit vår förstfödde.
Fritid? Pre korsbandsskador – Basket, Post korsbandsoperationer – Mighty Event.
Roligaste eventminnet? När vi för första gången fick ett event att gå runt ekonomiskt, The Real Halloween 2017.
Musikstil? Gillar musik med text i, helst i BPM som inte ger hjärtklappning.
Kuriosa? Äter bara tacos & har över 40 olika arbeten på CVt (Det tog tid innan insikten om att eget företagande var rätt väg att gå).

 

Aris Diminikos

Född och uppvuxen i Kalmar med grekiskt ursprung. Arbetat med nattklubbar och event sedan 2012. Drömmen har alltid varit att bli jurist men fastnade för eventplanering och marknadsföring. Familjen har alltid varit involverad inom nattklubbar och restaurang så blev lite av den naturliga vägen att gå.

Favoritevent? Juldagen. Alltid roligt att träffa gamla vänner och bekanta som tagit sig tillbaka till Kalmar.
Fritid? Är lite av en cineast, älskar allt som har med film att göra. Blir därför många biobesök och filmkvällar.
Roligaste eventminnet? Avslutningen av PARK 2019. Vi hamnade i en väldigt knivig situation där allt höll på att gå åt helvete. Det var inte roligt då men idag skrattar vi åt det.
Musikstil? Gillar all typ av musik men har lite av en förkärlek till house.
Kuriosa? Allergisk mot gummi, blir att Jimmy kopplar in sladdar när vi installerar teknik. Om vi kör ballongregn på våra event så hittar ni mig inlåst på en toalett.